BENVINGUTS!

Aquest és un espai on trobareu activitats, propostes, feines i vivències compartides a l'aula. Junts fem camí!

dissabte, 23 de gener del 2010

ESTUDIANT ELS SECTORS ECONÒMICS

Els alumnes de cinquè estam estudiant els sectors econòmics al mateix temps que els companys i companyes d'Olesa amb els que compartim informació al respecte a través d'una wiki.

Durant aquestes setmanes hem recollit informació sobre els oficis dels nostres pares i mares i els avis i àvies per tal de fer un estudi comparatiu dels sectors on treballen o treballaven i hem après a introduir i crear gràfics amb un programa informàtic. Aquí en teniu el resultat:


comparativa gràfics

Seguint amb l'estudi dijous vam visitar les fàbriques de Pons Quintana i COINGA per tal de conèixer dues activitats prou representatives del sector secundari a Menorca: producció de calçat i formatge. L'equilibri entre la tradició i la necessitat d'adaptar-se als nous temps amb la utilització de noves tecnologies ha estat la clau per a que aquestes empreses hagin pogut seguir sent competitives tot i l'alt cost que ens suposa la insularitat.
Aquest és un recull de les imatges d'aquesta sortida:



4 comentaris:

ANNITA PONS MARIA ha dit...

HOLA CÀROL.
ESTÀ MOLT BÉ AQUEST VÍDEO PER ELS PARES QUE NO HI HAN ANAT MAI A AQUESTS LLOCS,COM ARA,COINGA,PQ(pons quintana)...AIXÍ SABEN COM HO VAM FER, QUÈ VAM FER I TINDRÀN UN POC MÉS D'INFORMACIÓ SOBRE BEN BÉ A QUIN LLOC VAM ANAR.
DEW
LA TEVA ALUMNE.

Anònim ha dit...

MA AGRADAT MOLT LES FOTOS QUE VAS FER. TA QUEDAT MOLAT BÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÀLVARO ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

hola,Carol som na lola ma agradat molt el video pero mauria agradat que tambe agueres posat imatges de bini fadet perque yo no i vaig anar i aixi podria veure com va ser.

ARXIUS PER DESCARREGAR

CALENDARI D'AULA